VÅRE RITT

Her kommer litt info om våre ritt. Vi presiserer at dette er løypeinfo fra 2022. Hva som skjer i 2023 av eventuelle endringer må vi komme tilbake til. Men dette gir deg grunnskissen for rittene i 2023.

SKAIDI XTREME

Raw – Rough – Real! Hovedrittet vårt som inneholder alt det et skikkelig offroadritt skal inneholde. Tekniske klatringer, spennende utforkjøringer, og partier som utfordrer deg både fysisk og teknisk. Traseen er ca 42 km og i ekte Finnmarksterreng så kan enn forvente en snitthastighet mellom 12 og 16kmt. Rittet tiltrekker seg alt fra verdenseliten, aktive, mosjonister og til nybegynnere! Alle stiller på samme startstrek, alle kjemper, og når en er i mål har en opplevd Skaidi Xtreme!
Skaidi Xtreme har opparbeidet seg rykte for å være et av de tøffeste rittene i Norge og alle som fullfører skal være skikkelige stolte,
uansett om en blir nummer 1 eller nummer 200!

SKAIDI UNGDOM

Denne er vi skikkelig stolt av! Skaidi Ungdom har utviklet seg til å bli Nord Norges desidert største ungdomsritt! Ungdommen er delt i 11/12, 13/14 og 15/16 årsklasser. 11/12 sykler 6 km, 13/14 sykler 12 km og 15/16 sykler 16 km (samme løype som Adventure). Alle løypene går i Skaidi Xtremes løyper, så her får ungdommen testet seg på skikkelig terreng fra første tråkk!

SKAIDI ADVENTURE
SKAIDI EL-ADVENTURE

Vårt alternativ til Skaidi Xtreme. Adventureløype er 16 av Xtremes 42 km og gir deg en god smakebit på hva Skaidi Xtreme er! Løype er de siste 12 km av Xtreme pluss at vi legger til noen særlige stier for å avslutte sykkelopplevelsen. Adventure er at trimritt, alle får oppgitt sin tid, men det er ingen rangering mellom deltakerne. Adventure kan også oppleves på el-sykkel med å melde seg på El-Adventure.

PINORITTET (BARN)

Vårt alternativ for de aller minste. Pinorittet e oppkalt etter vår maskott Pino, og er et gratis barneritt for alle mellom 0 og 10 år. Ungene deles i 3 grupper basert på eget nivå og ønsker. Gruppe 1 sykler 400m flatt, løypene kan håndtere springesykler og sykler med støttehjul og passer perfekt for de minste. Gruppe 2 sykler 1km og her må en kunne sykle litt mer. Løypa er fortsatt flat, men inneholder mye mer stisykling på smale spennende stier. Gruppe 3 er 2 km har alt terrengsykling skal inneholde, stier, tøffe oppoverbakker og spennende utforkjøringer. Foreldrene bestemmer hvilken gruppe de ønsker at ungene skal delta i, dette gjøres ved oppstilling til start.